top of page

Super-Geconcentreerde serums voor een buitengewone schoonheidsbehandeling.Wonderbaarlijke ingrediënten en zichtbare resultaten vanaf de eerste toepassing, dit is CASMARA'S nieuwste innovatie


De SUPER CONCENTRATE collectie zorgt voor een revolutie in de gezichtsverzorging: het repareren met NIGHT CURE, superieure herstilling met POWER LIFT 4D en de ontgiftende en stimulerende ROSE D-TOX. Drie buitengewone SUPERCONCENTRATEN voor een buitengewoon mooie huid.


Het CASMARA-laboratorium heeft drie ultra geconcentreerde en lichte, snel absorberende formules gemaakt met een sublieme combinatie van prachtige actieve ingrediënten zoals witte roos, kostbare wakame-moleculen, Matrixyl-technologie, wild mos-extract, hyaluronzuur 4D, gefermenteerde shiunko-olie en veel meer. Pure avantgarde cosmetica die je omhult met zijn heerlijke texturen, delicate aroma's en ongelooflijke resultaten.

Deze SUPERCONCENTRATEN zijn een nieuwe cosmeticacategorie die:

· Werkt op cellulair niveau en biedt stoffen die de prestaties van elke cel herstellen en stimuleren.

· Verbetert de natuurlijke mogelijkheden van de huid.

· Behandelt het probleem van binnenuit om het effectief te bestrijden.Wist je dat de extracellulaire matrix (ECM) verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid?

Collageen, elastine en hyaluronzuur. Zijn enkele van de bouwstenen van de ECM die een verweven mozaïek vormen waarop de stevigheid en dichtheid van het gezicht afhankelijk zijn.


Elementen zoals stress, of het natuurlijke verouderingsproces veroorzaakt door het verstrijken van de tijd, verminderen in de aanwezigheid van collageen, belasting en hyaluronzuur in de huid, die daardoor verslapt en er onaantrekkelijk uit ziet. Wanneer dit gebeurt, vertoont het gezicht verzakking, rimpels en zichtbare tekenen van veroudering.

POWER LIFT 4D met 4D-TECHNOLOGIE (hyaluronzuur met 4 verschillende molecuulgewichten), gefermenteerde shiunko-olie en bio-intelligente peptiden, werken direct op de belangrijkste elementen van de extracellulaire matrix dankzij geavanceerde wetenschappelijke kennis van hoe de structuur van de huid werkt.

Een revolutionair nieuw gezichtsverzorgingsproduct die het probleem bij de oorzaak aanpakt dankzij het nieuwe SUPERCONCENTRAAT van de CASAMARA-laboratoria.

· Liftend effect 30'.

· Vult rimpels van binnenuit.

· Lipcontouren opnieuw gedefinieerd +33% *.

· Verhoging van hydratatie +155% *.

* resultaten van uitgevoerde klinische onderzoeken.

Stevige, meer elastische huid vanaf het eerste gebruik.


Wist je dat de huid toxines opslaat die voorkomen dat cellen correct functioneren?

Dagelijks worden er binnen en buiten de cellen toxinen en afval verzameld, waardoor ze hun vitale functies niet goed kunnen uitvoeren. De opeenhoping van deze stoffen heeft nadelige gevolgen, wat betekent dat de cel een kortere levensduur heeft. Met andere woorden, zijn metabolische processen zijn defect en het heeft een laag energieniveau.

Dit interne proces wordt zichtbaar aan de buitenkant, waardoor rimpels, een doffe teint, onregelmatige huidtinten, vlekken, enz. sneller zichtbaar worden.

ROSE D-TOX, een SUPERCONCENTRAAT gemaakt van botanische cellen van de witte roos, blauwe margriet en kostbare moleculen van wakame, werkt aan de binnen- en buitenkant van de cel en ontgift het diep. De wonderbaarlijke formule verhoogt het energieniveau en voorkomt cellulaire oxidatieve stress, waardoor hun levensduur wordt verlengd.

Een innovatieve combinatie van belangrijke anti-verouderingsingrediënten die de tekenen van veroudering tegengaat.

· Ontgift de huid.

· Versterkt de huid tegen vrije radicalen.

· Verhoogt cellulaire energieniveaus en hun levensduur.

  Het resultaat is een stralend, gloeiend gezicht dat vol leven is.


Wist je dat 's nachts een belangrijk moment is voor het gebruik van superconcentraten?

'S Nachts voert ons lichaam alle natuurlijke herstelprocessen van de huid uit en probeert het de schade veroorzaakt door de dag te herstellen.


De buitengewone ingrediënten van NIGHT CURE synchroniseren met deze belangrijke processen. Deze krachtige combinatie reactiveert hun jeugdigheid, waardoor de cellen werken zoals in een jonge huid. NIGHT CURE gemaakt met MATRIX AGE TECHNOLOGY, centella asiatica en extract van wild mos, combineert wetenschap en duizend jaar oude kennis om pure ingrediënten te creëren die de vorming van collageen en elastine bevorderen, de genen die verantwoordelijk zijn voor huidregeneratie activeren en het proces van celveroudering tegengaan.

Ongelooflijke ingrediënten maken dit SUPERCONCENTRAAT tot een uniek cosmetisch product dat een onmiddellijk onderdeel wordt van jouw dagelijkse huidverzorgingsregime.

Keert het cellulaire verouderingsproces om.

· Herstelt en versnelt huidherstelprocessen met +72% *.

· Verlaagt de rimpel diepte.

· Verhoogt hyaluronzuur met +147%* en collageen met +105% *.

* resultaten van uitgevoerde klinische onderzoeken.

Het resultaat is een herstelde, zichtbaar jongere huid.


Casmara, cosmetics without limits

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page