top of page

UrbanProtect Recovery Hand- en lip verzorging


Elke dag stellen we onszelf bloot aan factoren zoals kunstlicht, UV-stralen en vervuiling, die zich ophopen, vies maken en de huid beschadigen... Er zijn meer gevoelige delen van het lichaam, zoals de handen en lippen, die specifieke zorg nodig hebben . Casmara breidt de Urban Protect-lijn uit met de lancering van twee nieuwe multifunctionele behandelingen, om de meest kwetsbare delen van het lichaam te beschermen en te herstellen, die je elke dag bij je kunt dragen. Ontdek onze nieuwe hand- en lipbehandeling, de perfecte essentiële bondgenoten voor stedelingen! "Dagelijks worden we blootgesteld aan factoren zoals kunstlicht, UV-stralen en vervuiling die zich ophopen, vuil maken en de huid beschadigen... Sommige van de meer delicate delen van het lichaam, zoals de handen en lippen, hebben specifieke zorg nodig." CASMARA breidt de UrbanProtect-collectie uit met een nieuw multifunctioneel cosmetica-concept voor dagelijkse huidbescherming. Een anti-verouderings-, herstellende en anti-vervuilende handbehandeling, en een instant perfectionerende, voller en anti-vervuilende lipbehandeling.

Waarom moeten we op een specifieke manier voor handen en lippen zorgen?

Het is niet alleen de gezichtshuid die een geheugen heeft; het uiterlijk van de handen en lippen onthult ook de agressie die ze in de loop van de tijd hebben geleden. Bovendien hun constant contact met externe factoren zoals temperatuurveranderingen, vervuiling, etc. veroorzaakt uitdroging, het verschijnen van scheuren en verlies van volume en elasticiteit, wat ze veroudert. Enerzijds moeten we er rekening mee houden dat de structuur van de huid van de handen anders is dan de rest van het lichaam: het heeft minder lipiden, de dermis is dunner, de palm is bijna niet voorzien van vetweefsel, dat is waarom het minder vocht vasthoudt, en daardoor gevoeliger is voor vochtverlies, zichtbare tekenen van veroudering, ongelijkmatige toon, donkere vlekken... Bovendien, aangezien de handen vaak in contact komen met water, schoonmaakmiddelen en chemische middelen, de natuurlijke flora verandert vaak. Evenzo zijn de lippen een van de meest delicate en gevoelige delen van het lichaam en hebben ze kenmerken die ze aanzienlijk onderscheiden: aangezien ze geen talg- of zweetklieren hebben, worden ze niet beschermd door de hydrolipidenlaag die de rest van het lichaam bedekt, die werkt door het binnendringen van externe stoffen te beschermen en te blokkeren, en ongecontroleerd waterverlies te voorkomen, enz. Daarom worden ze gemakkelijk kloofjes en voelen ze vaak droog en strak aan. Vanwege de kenmerken van zowel de handen als de lippen, evenals het aantal agressies waaraan ze worden blootgesteld, is het raadzaam om voor deze gebieden specifieke dagelijkse huidbeschermingsbehandelingen te kiezen, die herstellende, hydraterende en voedende actieve ingrediënten bevatten om hun ideale niveaus van jeugd reflecteren. Om hun goede staat terug te krijgen en ze te beschermen, is het essentieel om voor ze te zorgen met speciaal samengestelde professionele cosmetica.

Handbehandeling: UrbanProtect Recovery Handcrème

Om te pronken met mooie, jeugdige handen, moet de huid van dit gebied elke dag gehydrateerd en beschermd worden.Daarom is het essentieel om formules te kiezen die actieve ingrediënten bevatten om de agressie van externe middelen te voorkomen, zoals temperatuurveranderingen of vervuiling die schade veroorzaken, uitdrogen en verouderen. Om deze reden voegt UrbanProtect een essentiële bondgenoot toe aan haar collectie: een handbehandeling met een revolutionaire anti-aging en anti-vervuilingsformule met Global Age System-technologie, die herstelt en beschermt, het uiterlijk van de tekenen van veroudering verbetert en foto-veroudering voorkomt. De depigmenterende werking egaliseert de teint en voorkomt het verschijnen van donkere ouderdomsvlekken, waardoor je de effecten van de tijd op het delicate handgebied kunt stoppen. UrbanProtect Recovery Hand Cream detecteert en werkt op intelligente wijze op de meest beschadigde gebieden, herstelt ze en biedt buitengewone elasticiteit, terwijl het de beschermende huidbarrière van de handen versterkt en beschermt tegen de effecten van vrije radicalen en besmetting (vervuiling, blauw licht en chemische middelen). Deze exclusieve handcrème gemaakt met biologische natuurlijke actieve ingrediënten, mengt Niacinamide, Pollu-Block, Passievrucht, vitamine E en natuurlijke wassen die intens herstellen, hydrateren en voeden in een aangename, snel opneembare vloeibare textuur, waardoor een perfecte, niet-vette, fluweelachtig gevoel op de handen. Het resultaat: jeugdige, zachte, mooie en beschermde handen.

Lip behandeling: UrbanProtect Recovery Lip Balm

De lippen zijn een van de meest delicate delen van het lichaam en om ze te beschermen en te verzorgen, lanceert CASMARA UrbanProtect Recovery LIP BALM. Een instant perfectionerende en anti-aging multifunctionele lipbehandeling met een vleugje kleur, die intens herstelt, voller maakt, een beschermend stedelijk schild creëert en de tekenen van veroudering voorkomt, waardoor hun jeugdige schoonheid wordt hersteld. UrbanProtect Recovery Lip Balm is een intensieve hydro-voedende lipbehandeling gemaakt met organische natuurlijke actieve ingrediënten die onmiddellijk herstellen, kalmeren en verfraaien, voor volle, zachte lippen. Bovendien versterkt de buitengewone anti-vervuilingsformule de beschermende huidbarrière van de lippen en beschermt het tegen de effecten van vrije radicalen, besmetting (vervuiling en chemische stoffen) en fotoveroudering. De exclusieve geavanceerde formule combineert ultra-hydraterend en vullend hyaluronzuur; Moringa Butter, met een intensieve herstellende en voedende werking; Dragon’s Blood, een revolutionair actief ingrediënt dat een krachtig regenererend effect heeft en een stadsschild tegen vervuiling creëert; en PerfectLip + instant voller die definitie en volheid biedt voor mooie, gezonde lippen. De textuur smelt bij contact met de lippen en geeft een onmiddellijk gevoel van comfort. De subtiele hint van roségouden kleur verfraait en versterkt de natuurlijke kleur van de lippen. Het resultaat: mooie, gehydrateerde, volle lippen. Verzorg, bescherm en verfraai jouw huid elke dag met professionele cosmetica. Je vindt de nieuwe UrbanProtect Recovery Hand- en lippenbalsembehandelingen bij "By Martine Sophia".


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page