top of page

Vind snel jouw ideale Casmara serum!

Bijgewerkt op: 28 mei 2019


De beste manier om een ​​mooie huid in je jaren vijftig te hebben, is om er in je twintiger jaren voor te zorgen.

Vroegtijdige veroudering van de huid, zoals donkere vlekken, expressie lijnen of verslappingen, kan een gevolg zijn van onvoldoende zorg om schade door externe factoren te voorkomen. In de zomer, met de hoge temperaturen en naast de bescherming van de huid, moeten we er meer dan ooit voor zorgen, hoewel je door de hitte, het reizen en de vakantie je in het algemeen misschien wat lui kunt voelen.


Onthoud dat het essentieel is om ook in de zomer je schoonheidsroutine bij te houden:

1. Reinig je gezicht 2. gebruik serum 3. Versterk je routine met een hydraterende of voedende crème. Je kunt je crème mengen met enkele druppels serum en in één stap ziet je huid er absoluut perfect uit! Houd er rekening mee dat onze formules volledig compatibel zijn en perfect bij elkaar passen wanneer ze worden gecombineerd.


CASMARA-serums zijn intensief concentraat met nieuwe actieve ingrediënten die je huid verbeteren vanuit de diepste lagen. Ze zijn geformuleerd met lichte olievrije texturen voor een snelle absorptie. Ze zijn perfect voor de zomer en bovendien is er één voor elke huidbehoefte: Zuiverend, antioxidant, versterkend, revitaliserend, regenererend, verjongend, stimulerend, opfleuren ... Ontdek het zelf!


Hoe weten we welke het beste werkt voor ons? Ik vertel je hoe je het jouw ideale serum kunt vinden:

Preventief

Matte en doffe huid?

Laat het verstikkende gevoel los en herstel de jonge en oogverblindende look die je zoekt.


- Het purifying serum vult de energie en vitaliteit aan die je nodig hebt, dankzij het feit dat het op twee verschillende manieren een cellulaire oxygenatie produceert: het levert zuivere micro-ingekapselde zuurstof rechtstreeks aan de cel en stimuleert tegelijkertijd de cellulaire stofwisseling zelf. De hydrogeltextuur is ongelooflijk zacht, licht en tegelijkertijd hydraterend.


Het vermenigvuldigt de activiteit van cellen die zuurstof opnemen en ... Het zuivert je huid!


Eerste tekenen van veroudering?

- Het antioxidant serum voorkomt veroudering en helpt de huid te beschermen tegen externe factoren, dankzij een oude antioxidant: Goji-bessen, het superfruit van de Himalaya die helpt de oxidatie van moleculen in de huid te vertragen en te voorkomen. Daarnaast bevat het een vochtinbrengende actieve stof gewonnen uit bieten en honing die je huid helpt te hydrateren en te verzachten.


Anti-veroudering (anti-aging)

Bestrijd expressielijnen, rimpels en het gebrek aan stevigheid.


- Het reaffirming serum bevat actieve bestanddelen van de zee en verjongende bestanddelen die het volumeverlies herstellen. Dankzij het concentraat van krachtig zeewaterplasma worden de huidweefsels gerevitaliseerd en getoniseerd door de huid te herstellen word deze opnieuw vorm gegeven.


Het verbetert de werking van de energiesystemen van jouw cellen waardoor de stevigheid en hydratatie van de huid toenemen. Ontdek zijn innovatieve 100% natuurlijke eigenschappen.


- Het reaffirming plus serum met een rijke textuur, zal jouw beste partner zijn als je een droge huid hebt. Het activeert 14 genen die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid van de huid en het helpt om het juiste niveau van voedingsstoffen te behouden. Bovendien bevat het een natuurlijke en antioxidante krachtige voedingsstof die de huidveroudering bestrijdt. Alle rijkdom van de zee binnen handbereik.


- Het revitalizing serum is een booster of vitamines en mineralen voor uw huid. Speciaal voor diegenen die behoefte hebben aan helderheid en een onmiddellijk schot van vitaliteit, zelfs voor de gevoelige huid. Bovendien is het een innovatieve geavanceerde multivitamine- en mineraliserende formule vergelijkbaar met een mesotherapie van vitamines die ons helpt bij de vorming van collageen, huidvernieuwing en celverdediging.


- Het regenerating serum heeft een Botox-effect en een rimpelvuller. Het helpt jouw ​​huid te vernieuwen door rimpels en expressielijnen te kalmeren, waardoor de micro-reliëf van de huid wordt verbeterd. Bovendien verzacht het de repetitieve gezichtsbewegingen en het is een actieve cellulaire regenerator die helpt om onzuiverheden en acne vlekken te verwijderen en de balans naar de huid te herstellen. Het voorkomt dat het verstrijken van de tijd wordt weerspiegeld in jouw huid zonder een lichte, olievrije aanraking op te geven.


Verjongend

Keer terug in de tijd!


-Het rejuvenating serum is een intensieve zelfverjongende behandeling die is ontwikkeld om de tekenen van veroudering te bestrijden, zoals: de vermoeidheid van de huid veroorzaakt door stress, het verlies van collageen, elastine en keratine ... Het activeert en stimuleert de stamcellen van de huid om het verlies van cellulaire balans te herstellen. Het is een intelligent cosmetisch product dat de nieuwste generatie actieve ingrediënten concentreert die alle tekenen van veroudering bestrijden. Overdag werkt het als een celbeschermer en 's nachts als een cellulair energizer.


De huid herstelt zijn jeugdige uiterlijk, het comfort en de flexibiliteit. "Liftend effect". Het is licht en toch rijk.


- Het energizing serum zorgt voor een intensieve ontwaking van je huid, waardoor je cellen dubbele energie krijgen om je de kracht en pracht terug te geven die je nodig hebt dankzij de rijke samenstelling van biologisch beschikbare vitamine C, co-enzym Q10 en creatine voor een energieke, stevige en elastische huid.


Profiteer deze zomer van de serums en krijg een absoluut vlekkeloze huid dankzij de professionele cosmetica van CASMARA.


Het serum, het beste beauty geheim van je huid deze zomer!
CASMARA, cosmetics without limits.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page