top of page

Wil je lid worden van de SLOW-beweging?


De SLOW-beweging verdedigt de langzame houding, die vaak verband houdt met negatieve waarden. Het gaat erom alles op de juiste snelheid te doen. Deze levensfilosofie streeft naar het elimineren van stress. Het klinkt misschien ingewikkeld en idyllisch, maar daarin zit de uitdaging.

Ik ga enkele eenvoudige stappen noemen om stap voor stap in de langzame beweging te komen.


De SLOW-beweging begon in 1986 in Italië en heeft zich al over de hele planeet verspreid. Het doel is duidelijk, geniet met volle teugen van het leven. Het betekent in ieder geval net zo volledig als onze persoonlijke omstandigheden ons toestaan ​​dit te doen. Het gaat erom te genieten van alles wat we zelfbewust doen.


Tegenwoordig lijkt ons dagelijks leven een hordenrace in plaats van een vreedzaam en lonend pad. Hoe meer doelen je bereikt, hoe beter. De SLOW-beweging verdedigt de langzame houding, die vaak verband houdt met negatieve waarden. Het gaat erom alles op de juiste snelheid te doen. Deze levensfilosofie streeft naar het elimineren van stress. Het klinkt misschien ingewikkeld en idyllisch, maar daar is het de uitdaging.


'Er is meer in het leven dan het verhogen van de snelheid.' Mahatma Gandhi.

Ik ben lid geworden van de beweging en ik boek mijn eigen vooruitgang.


Ik ga enkele eenvoudige stappen noemen om stap voor stap in de langzame beweging te komen. Het doel is om elke dag gelukkig te zijn, dit is de manier om een ​​perfecte huid vol leven te krijgen. Laten we ervoor gaan.


huidverzorging - langzame beweging

 


1- Wat is het eerste waar je 's ochtends naar luistert?

Je wekker. Het kan niet goed zijn dat je wakker wordt terwijl je luistert naar een alarm dat lijkt op een militaire mars. Het kost me veel om te beseffen dat ik dat hatelijke geluid zou kunnen veranderen voor een vogelgezang. Ik raad het 100% aan. Wat een plezier!


2- Het is erg belangrijk om een ​​ontspannend ontbijt te hebben dat 20 minuten duurt.

Maak een gezond ontbijt klaar. Vergeet fruit en volkoren granen niet. Een goede boost van vitamines en mineralen die je helpen de dag vol energie te beginnen.


Ontspan tijdens het ontbijt; denk aan jezelf en aan je vermogen om van elk moment te genieten.


3- Vergeet niet een moment uit je dag te nemen, alleen voor jezelf.

Voor het slapen gaan is een goed moment. Onthoud dat het belangrijk is om onze huid elke dag te ontgiften. Voor die stressvolle dagen raad ik je aan om het Oxy Mask te proberen. Het helpt je te ontspannen dankzij het unieke micromassage-effect. Het zal ook je huid diep reinigen en zuiveren en zuurstof geven.


4- Dit vierde advies is voor mij een absolute ontdekking geweest, het gaat over meditatie.

Het lijkt complex en onbekend, maar het doet echt wonderen om stress te vergeten, probeer gewoon contact te maken met jezelf. Probeer het geleidelijk in je leven te introduceren en mediteer zoveel als je agenda het je toelaat!


Concentreer je op je ademhaling; je hoeft niet veel te doen. Sluit gewoon je ogen en duik in jezelf.


Dit zijn de 4 eerste SLOW-adviezen die Casmara's team strikt uitvoert en die voor ons werken.


Volgens de SLOW-filosofie stelt het voor om verantwoorde en milieuvriendelijke producten te gebruiken. Uiteraard zijn Casmara schoonheidsproducten gemaakt van recyclebaar materiaal. Ons doel is om voor je huid te zorgen, maar het is onze verantwoordelijkheid om voor de planeet te zorgen.


Casmara's HYDRA-LIFTING & AGEDEFENSE lijnen zijn geformuleerd met natuurlijke actieve stoffen van ecologische oorsprong. Een lijn gebaseerd op de zee, die op verantwoorde wijze gebruik maakt van haar hulpbronnen zoals algen en een lijn gebaseerd op pre- & probiotica technologie die voor 360 graden anti-aging gaat. 100% milieuvriendelijke cosmetica!


Je hebt het gedaan! Je bent lid geworden van de SLOW-beweging. Vanaf nu heb je alleen een beetje wilskracht nodig en op de lange termijn; zullen jouw lichaam en ziel het waarderen.Casmara, cosmetica zonder grenzen

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page