top of page

Beauty tips ‘na de Feestdagen': sporten, eten & lichaamsbehandelingen!

Bijgewerkt op: 7 jan. 2018


Wat zouden de Feestdagen zijn zonder een beetje over-eten? Bovendien lijken de mensen die ons omringen elk jaar met elkaar te concurreren om te zien wie de meest sappige en heerlijke gerechten bereidt en natuurlijk zijn die niet caloriearm. Met als gevolg? Een lichaam vol gifstoffen, een paar extra kilo’s en een beetje een schuldgevoel…


Maar ontstpan, er is niets om bang voor te zijn! In dit bericht geef ik je een aantal schoonheidstips om je weer op het goede spoor te helpen, de gevolgen van over-eten te minimaliserenen je leven weer zo snel mogelijk normaal te maken. Je combineert een gezond leven, een beetje beweging en de beste schoonheidsproducten van Casmara!


Drink water en hydrateer je huid

Tijdens de vakantieperiode, vanwege een ongezond voedingspatroon, de consumptie van alcohol, de verwarming, veranderingen in temperatuur, wintersporten of buiten activiteiten in de kou… Bestaat er een grotere kans op uitdroging.
Uitdroging beïnvloed het entrale zenuwstelsel en het cardiovasculaire systeem. Vooral na het vakantieseizoen is het noodzakelijk om de vochtinname te verhogen (bij voorkeur water). Het wordt aangeraden om acht 250 ml glazen water per dag te drinken om gezond te blijven en de toxines te verwijderen die we tijdens de Feestdagen hebben verzameld.


Uitdroging is ook een van de belangrijkste oorzaken van veroudering. Daarom moet je je huid de extra hulp geven die hij nodig heeft en een HYDRATERENDE CRÈME gebruiken om het gebrek aan hydratatie te herstellen, dat essentieel is om een gezonde, stralende en fris ogende teint te behouden.


Detox Smoothies

Tijdens de kerstperiode is ons dieet verre van evenwichtig en gezond. We eten veel suiker, vet en zware metalen.

Om je lichaam te zuiveren van de gifstoffen die na de Feestdagen zijn achtergebleven en de vitaliteit na de drukte te herstellen krijg je een supereffectieve tip: de “DETOX SMOOTHIES”.

Deze heerlijke drankjes ziten boordevol vitamines en voedingstoffen. Ze helpen je lichaam zichzelf te zuiveren en geven je lichaam tegelijkertijd extra energie.

Het beste is dat je ze op elk moment van de dag kunt nemen en verschillende combinaties kunt maken. Smoothies die rijk zijn aal chlorofyl (groene bladgroenten) zijn geweldig voor deze gelegenheden omdat ze helpen om de dikke darm, de lever en de nietren te reinigen. Het zijn verbazingwekkende ontgiftende natuurlijke bronnen. Probeer ze!


Eten & Cosmetica met Antioxidanten

Om de negatieve effecten van overmatig eten tijden de feestdagen terug te draaien, is het slim om voedingsmiddelen te eten met veel antioxidanten. Antioxidanten ruimen de schade op die wordt veroorzaakt door vrije radicalen die toenemen door het gebruik van sigaretten, alcohol en ongezond eten. Deze vrije radicalen genereren oxidatie die de cellulaire veroudering versnellen en mogelijk tot degeneratieve ziekten kunnen leiden.


Je krijgt antioxidanten binnen door het eten van de volgende fruit en groente soorten; abrikozen , wortels, aardbeien, kiwi’s, veenbessen, pompoenen, knoflook of superfruit zoals de goji-bessen ‘superfruit uit de Himalaya’. Goji-bessen woren door de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt vanwege zijn eigenschappen om tekenen van veroudering te voorkomen.

Ontdek deze geweldige fruit #ECOCERT® CERTIFIED en pas deze toe in je schoonheids ritueel van de ANTIOXIDANT-lijn.

Sport om gifstoffen te verwijderen en een perfecte huid te krijgen.

Na de vakantieperiode, is er iets dat niet in onze dagelijkse routine mag ontbreken, om

gifstoffen volledig te elimineren: SPORTEN.

Wanneer we sporten, ciruleert zuurstof door ons hele lichaam en genereert een interne reiniging. We elimineren gifstoffen door ze uit te zweten en stimuleren de cellen weer normaal te functioneren.

Het is niet nodig om oefeningen te doen die veel inspanning vergen, maar juist degene die je hartslag verhogen. Er is niets beter dan een wandeling maken om een stressvolle dag acher je te laten. Of het nu met je hond is of met een vriend, er is altijd een goed excuus om de spinnenwebben op de bank te laten, dus… blijf actief!


Een appel per dag

Ja, je hebt het goed gelezen! Een appel per dag kan the verschil maken. Wanneer we over dit wonderbaarlijke fruit praten, hebben we het over oplosbare vezels. Het heeft reinigende eigenschappen en het lost op in water, bereikt wat de onoplosbare vezels niet kan bereiken… Het bloed.

Vet zit in je bloed en genereert na enige tijd blokkades die ernstige gezonheidsproblemen kunnen veroorzaken. Een appel per dag helpt het bloed te reinigen en verlaagt de niveaus van cholesterol en glucose.

“An apple a day keeps the doctor away!”

Lichaamsbehandelingen tegen de centimeters…

Nu je een innerlijke balans hebt bereikt door de vorige tips, is het tijd om de laatste extra kilo’s kwijt te raken en te genieten van een lichaamsbehandeling.

Kom langs in de salon voor meer informatie over een anti-cellulite behandeling of afslank behandeling.

Thuis kun je de Casmara Body Sculptor cr ème gebruiken om het effect te versnellen en verlengen! Casmara’s body sculptor heeft een 3 in 1 werking en helpt je om in 15 dagen je silhouette te hervormen, in 28 dagen -40% sinaasappelhuid te verkrijgen en kan 1,5cm tot 5 cm van je contouren verminderen. Verder vermindert het de waterretentie, verbetert de afvoer en eliminiatie van afvalstoffen. De perfecte crème na de feestdagen!10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page