top of page

De effecten van liefde...Heb je je ooit afgevraagd hoe liefde je teint beïnvloedt? Verliefd zijn beïnvloedt ons lichaam en onze geest en ik zal je vertellen hoe.


"Het liefdeshormoon" schiet omhoog als we verliefd zijn. Dit hormoon wordt "oxytocine" genoemd en is verantwoordelijk voor het maximaliseren van gedrag zoals onbaatzuchtigheid, vrijgevigheid en empathie. Daarom kan ik je verzekeren dat liefde ons positief beïnvloedt, of dat nu in termen van gezondheid, humeur of onze huid is.


Wat gebeurt er met ons als we verliefd worden?


1. Ons immuunsysteem is versterkt. Als we kussen geven we endorfines, dopamine en oxytocine af, wat ons immuunsysteem versterkt en de kans op hart- en vaatziekten vermindert.


2. We zijn gelukkiger en mooier. Strelingen, knuffelen, kussen en seks verminderen angst en nervositeit, ons brein versnelt het pleziercentrum en brengt ons in een goed humeur. We lachen meer en we zijn mooier!


3. Onze huid wordt mooier. Liefde zorgt ervoor dat de oestrogeenspiegels in het lichaam stijgen en het uiterlijk van onze huid verbeteren.


4. We voelen ons positiever! Liefde laat ons het leven zien als eenvoudiger, alles lijkt gemakkelijker en we hebben meer zelfvertrouwen.


"Mijn geliefde"


Ondanks het feit dat verliefd zijn vele positieve implicaties heeft in ons leven, is het soms niet zo eenvoudig om uit te drukken hoe we ons voelen, en daarom zoeken we naar manieren om het met speciale gaven te zeggen.


'By Martine Sophia' kan je helpen het uit te drukken met een heel lief geschenk; een uniek en zeer praktisch geschenk voor een speciaal iemand gewikkeld in een romantische "Sweet Box" voor een onweerstaanbare prijs.


DE GIFT VAN SCHOONHEID IS NOG NOOIT ZO ZOET GEWORDEN!


Wil jij een "Sweet Box" cadeau doen aan je geliefde, partner, moeder, vader, vriend, vriendin, bekende? Neem dan even contact op via het contact formulier op de website of via een berichtje. Dan help ik jou je geliefde verrassen met een "Sweet Box" surprise!


Lang leve de liefde!


Liefs,


Martine Sophia


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page