top of page

Waarom is mijn moeder de beste?Naarmate de jaren voorbijgaan, wordt de relatie met haar een vriendschap en haar advies wordt een fundamenteel onderdeel van onze beslissingen. Er komt een onweerlegbare waarheid in ons op: "mijn moeder is de beste". Maar waarom?

Onze relatie met mama gaat door verschillende levensfasen heen en onze adolescentie is een van de moeilijkste... we denken meestal dat ze ons niet begrijpt of dat ze er alles aan doet om ons tegen te spreken. Naarmate de tijd verstrijkt, beseffen we echter dat ze bijna altijd gelijk heeft op vele manieren. We komen erachter dat ouder worden ervaring en wijsheid brengt en we beginnen te begrijpen dat alles wat ze doet is om ons te beschermen en te verzorgen


Naarmate de jaren voorbijgaan, wordt de relatie met haar een vriendschap en haar advies wordt een fundamenteel onderdeel van onze beslissingen. Er komt een onweerlegbare waarheid in ons op: "mijn moeder is de beste". Maar waarom?Zij is de persoon die jij het meest vertrouwt.

Het maakt niet uit of je veel vrienden hebt, je weet dat als ze ooit allemaal vertrekken, de enige die onvoorwaardelijk naast je staat, je mama zal zijn.


Ze luistert altijd naar je verhalen.

Als je iemand nodig hebt om naar je te luisteren of als je gewoon iets van je hart moet luchten, staat ze daar altijd klaar om naar je te luisteren en je haar mening of advies te geven.

Jij bent nummer 1 voor haar.

Het maakt niet uit hoe belangrijk het is wat ze ook doet, als ze voelt dat je haar nodig hebt, laat ze alles achter om aan jouw zijde te staan.

Ze moedigt je aan verder te gaan.

Als je een slechte dag hebt, is zij de eerste die je troost en je eraan herinnert hoe gelukkig je bent en alle goede dingen die je hebt. Ze zegt dat alles verandert en niets is voor altijd.


Naarmate we ouder worden, vragen we ons af hoe onze moeder alles zou kunnen doen wat ze voor ons heeft gedaan. We beseffen dat ze vaak haar eigen belangen heeft opgeofferd voor de onze; dat ze ons de meeste principes heeft geleerd die onze goede daden leiden en dat ze altijd tijd voor ons heeft, zelfs als ze duizend dingen te doen heeft.


Een Supervrouw zoals zij verdient het om verwend te worden. Daarom hebben we bij CASMARA een speciaal geschenk gemaakt zodat je op deze Moederdag haar kunt verwennen zoals ze verdient.


3 productcombinaties in een zeer leuke verpakking die alles zegt:

1. Luxury SuperWOMAN cadeau €88,15

Revitaliserend Serum; revitaliserend gezichtsserum met vitaminen & mineralen.

Eye Contour Anti-Rimpel; intensieve herstel voor de contouren van de ogen.
2. Vitalizing SuperWOMAN cadeau €84,65

Energizing Serum; activerend gezichtsserum met COENZYME Q-10 en CREATINE..
3. AgeDefence SuperWOMAN cadeau €77,70

AgeDefence Crème; 360° anti-aging natuurlijke crème met PRO & PREBIOTICA TECHNOLOGIE.

Eye Contour Anti-Rimpel; intensieve herstel voor de contouren van de ogen.
Ze heeft ons opgevoed met liefde, begrip en toewijding, dus laat haar glimlachen ...

  BEDANKT MAMA!

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page