top of page

Wakame Zeewier: Lees meer over de voordelen en eigenschappen ervan.


Wakame Zeewier heeft ongelooflijke gezondheidsvoordelen, zowel door het te eten als door het op onze huid aan te brengen. Het is essentieel om te weten hoe je er het meeste uit kunt halen om van de vele eigenschappen te genieten. Vandaag vertel ik je er alles over in deze blog. Wakame Zeewier is een natuurlijk ingrediënt dat de laatste jaren erg in de mode is geraakt en wordt gebruikt in zowel voedingsmiddelen als cosmetische producten. Dit zeewier komt oorspronkelijk uit Japanse wateren en wordt al duizenden jaren geoogst in Japan en Korea en is ongetwijfeld het meest geconsumeerde zeewier in het Westen geworden. Momenteel is het in veel delen van de wereld aanwezig, maar waarom is het zo populair geworden en wat zijn de eigenschappen ervan? Wanneer we Wakame-zeewier opnemen, niet alleen in ons dieet, maar ook in onze schoonheidsroutine, krijgen we veel voordelen voor onze gezondheid en die van onze huid. Ik nodig je uit om ze allemaal te ontdekken.


De eigenschappen en voordelen van het consumeren van Wakame-zeewier

Wakame is een van de meest geconsumeerde zeewieren ter wereld, voornamelijk vanwege de talloze voedingsstoffen, de zachte smaak en de delicate textuur. Daarom is de bereiding heel eenvoudig en duurt het slechts een paar minuten. De grote rijkdom aan micronutriënten (mineralen, vitamines en carotenoïden) die het bevat, versterkt het immuunsysteem, waardoor het een zeer compleet voedingsmiddel is. Bovendien is het rijk aan calcium, minerale zouten, ijzer en kalium, wat het revitaliserende eigenschappen geeft, vooral na elke vorm van inspanning of lichamelijke inspanning. Dankzij de toevoer van vitamines, mineralen en antioxidanten heeft Wakame Zeewier een celregenererend effect en draagt het bij aan het in topvorm houden van het lichaam, om zich te verdedigen tegen infecties.

Wakame Zeewier voor gewichtsverlies

Wakame Zeewier wordt ook gebruikt in gezonde en uitgebalanceerde diëten, omdat het geen vet bevat en weinig calorieën bevat. Het werkt als een natuurlijke vetverbrander, bevordert gewichtsverlies door de oxidatie van vetzuren te stimuleren en het vetmetabolisme te stimuleren. Daarom biedt het een aantal mineralen die de stofwisseling stimuleren en versnellen, en alginezuur en oplosbare vezels die een verzadigend effect veroorzaken. Het wordt het sterrenvoer van jouw dieet!

Wakame Zeewier: het geheim van de oceaan

Maar Wakame-zeewier is ook een ongelooflijk heilzame plant voor de gezondheid van de huid, een geschenk van de zee dat werkt door unieke effecten op het gezicht te geven: - Het verstevigt: het helpt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur te stimuleren, de elasticiteit van de huid te vergroten en een gladder, steviger gezicht te bereiken. Deze componenten maken deel uit van de Extracellulaire Matrix, die verantwoordelijk is voor de stevigheid van de huid. - Het verjongt: het stimuleert de celregeneratie in de huid en zorgt voor een gladmakend, verjongend effect. - Het hydrateert: het geeft de huid de mogelijkheid om water vast te houden om te hydrateren, revitaliseren en de helderheid, volheid en glans te vergroten.

CASMARA: Ocean Miracle Treatment met Wakame Zeewier

Bij een jeugdig gezicht zijn de wangen stevig en is de gezichtscontour gedefinieerd. Met het ouder worden verliezen de wangen hun stevigheid, strekt het onderste deel van het gezicht zich uit en verliest de gezichtscontour de definitie. Wakame Zeewierextract helpt te voorkomen dat de "Driehoek van Schoonheid" wordt omgekeerd. Ontdek de Ocean Miracle-behandeling en het Hydra Lifting-assortiment voor thuisgebruik, een complete collectie die inspeelt op de nieuwste ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek om de huid een ultraverstevigend resultaat te geven. Ocean Miracle is een parabenen- en siliconenvrije collectie natuurlijke cosmetica die, met de voordelen van Wakame Zeewier en Quinton zeewater, innovatieve en supereffectieve eigenschappen in huidverzorging levert. Naast Wakame Zeewier omvatten de actieve ingrediënten: Hyadisine TM, een krachtig 24-uurs hydraterend actief ingrediënt dat 97% meer water vasthoudt dan hyaluronzuur; JUVENESSENCE®: een verjongend actief ingrediënt gewonnen uit Alaria Esculenta zeewier, dat cellulaire veroudering stopt en ongedaan maakt (celontgifting); en ZEEWATERCONCENTRAAT: revitaliserend en versterkend marien plasma. Na twee weken schoonheidsverzorging met OCEAN MIRACLE is de huid verjongd: 85% meer tonus, 90% steviger en 70% meer gehydrateerd.

Meer CASMARA-producten met Wakame Zeewier

Bij CASMARA hebben ze ook Wakame-zeewierextract in het exclusieve Ionizable Ocean Miracle Mask, 's werelds eerste ioniseerbare masker. Een anti-aging en verstevigend masker van de volgende generatie. Ontdek in Rose D-tox Super Concentrate kostbare Wakame-moleculen die de levensduur van cellen verlengen. Dit buitengewoon langdurige actieve ingrediënt beschermt het mitochondriale DNA dankzij het verminderen van de vorming van vrije radicalen. Op de lange termijn wordt een merkbare toename van het antioxiderende vermogen van de huid geproduceerd, dankzij het fucoxanthinegehalte dat oxidatieve stress tegengaat en de tekenen van veroudering op alle niveaus voorkomt. Wakame Zeewier staat synoniem voor een gladde, soepele, stevige en jeugdige huid. Wie kan dat weerstaan? Geniet van de geheimen van de oceaan op je huid, CASMARA's kennis en passie voor cosmetica en zorg voor je huid als nooit tevoren!


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!

117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page