top of page
Lichtere benen groot.jpg

Vele uren staan of zitten, slechte bloedsomloop, enz., Zijn enkele van de factoren die het uiterlijk van het ongemakkelijke gevoel van "vermoeide benen", zwaarte, pijn, enz. Veroorzaken. Bovendien kunnen deze problemen leiden tot de verschijning van roodheid, spataderen, spataderen, evenals waterretentie en andere problemen die de benen aantasten.

Om deze ongemakkelijke problemen te voorkomen, is het van vitaal belang om de microcirculatie van het gebied te stimuleren, drainage te stimuleren en specifieke zorg te bieden die de bloedcirculatie en voeding in het weefsel verbetert.

 

DOEL

- Verminder veranderingen in de bloedsomloop (capillaire fragiliteit, veneuze stasis en spataderen).

- Boost de bloedsomloop en verbetert de veneuze terugkeer.

- Verbetering en voorkoming van het verschijnen van alle symptomen die verband houden met een onjuiste houding (te veel zitten of staan).

Geschikt voor?

Geschikt voor?

Alle huidtypen en leeftijden

Het wordt aanbevolen voor mensen die last hebben van beenongemakken, zoals zware benen, spataderen en / of slechte doorbloeding van de benen in het algemeen. Het is zeker geschikt voor mensen, die door hun levensstijl veel zitten/staan en om die reden de bovenstaande ongemakken willen voorkomen.

Resultaten

Onmiddellijk gevoel van opluchting van het "zware benen" gevoel.

Vermindering van zichtbare tekenen van een slechte bloedsomloop.

Intenst gevoel van welzijn.

Resultaten
Behandeling

Producten

Thuis kun je gebruik maken van de volgende producten om het resultaat na de behandeling te verlengen & je huid in top conditie te behouden.

 Natural Peeling. De ultieme slimme peeling. Dit product behaalt een peeling die de huid perfect reinigt. Het is een geweldige exfoliator die op drie lagen werkt: de diepste werking is te danken aan  melkzuur het meest oppervlakkige effect komt van het salicylzuur.  

Body Sculptor.  Intensieve vet-reducerend en verstevigende crème; 3 in 1! Het verminder lokale vetopslag en elimineert zichtbaar de sinaasappelhuid (voorkomt ook nieuwe sinaasappel huid) en verstevigd de huid. BODY SCULPTOR is een cosmetische innovatie in lichaamsverzorging.

Total Sculpting pakket Dit pakket bestaat uit de Body sculptor een intensieve vet reducerende crème en 4 cryomasker die separaat van elkaar kunnen worden toegepast op de vermoeide benen. 

Producten
bottom of page