Body Rituelen, Kuurbehandelingen & Meer

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de specifieke behandeling.

Body Rituelen

CASMARA heeft een prachtige verzameling van 8 lichaamsrituelen gecreëerd om de huid te verwennen; ontworpen om elk deel van het lichaam op een specifieke manier te behandelen te verzorgen en een intens ontspannende ervaring te bieden.

8 schoonheidsrituelen gebaseerd op een exclusieve combinatie van CASMARA-producten. Ervaar deze lichaamsbehandelingen met een geavanceerde combinatie van lichaamsrituelen, die een sublieme ervaring en uitzonderlijke resultaten garanderen.

 

'Lichtere Benen Ritueel', 'Speciale Gelegenheid Ritueel', 'Nek & Decolleté Ritueel', 'Push-Up! Verstevigend  Borstritueel', 'Sublieme Rug Ritueel', 'Compleet  Hydratatie Ritueel', 'Vaarwel Striae-ritueel', 'Mooie Handen Ritueel'.

Kuurbehandelingen  [Anti-Cellulite / Bindweefsel, Verstevigend]

Het CASMARA Dermocosmetisch Laboratorium presenteert het integrale liporeductor-verstevigende lichaamsprogramma voor exclusief professioneel gebruik, speciaal geformuleerd voor medisch-esthetische klinieken en schoonheidscentra.

 

Dit maakt het mogelijk om de lichaamsverzorging in kuurverband te behandelen, anti-cellulite zorg te bieden, te verminderen, te draineren en te verstevigen volgens het gekozen schoonheidsprotocol of om beide protocollen in dezelfde behandeling af te wisselen om een buitengewoon verstevigende Liporeductor-resultaat te verkrijgen.

 

Nieuwste generatie cosmetica gaat nog een stap verder met het Triple Action Beauty-programma.

Brazilian wax | Wimperextensions | Schoonheidsbehandelingen 

 

 

Body Rituelen

Lichtere benen
Speciale gelegenheid
Nek & Decolleté
Push up! Borsten
Sublieme Rug
Complete Hydratatie
Vaarwel Striae
Mooie handen
Show More
 

Kuurbehandelingen

Anti-Cellulite / Bindweefsel
Verstevigend
Show More
Massage by martine sophia
Cupping
Massage
Massageborstel
Show More
 

Massages

© Copyright 2013 - 2020 By Martine Sophia.

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • Instagram Clean