top of page

Lichaamsbehandelingen voor het behoud van een gezond lichaam en een mooie huid

Bijgewerkt op: 4 apr. 2020Denk aan mooi weer, denk aan weekendjes weg, eindeloze avonden, ijsjes, de zon en het strand, enz. Maar denk er ook aan dat het mooi weer is om te pronken met je benen, je rug, je buik, kortom je lichaam. Waarom dan niet denken aan het opdoen van wat tijd om te ontspannen, om jezelf te bevrijden van de opbouw van stress en om het goede weer te verwelkomen? We zullen een paar soorten lichaamsbehandelingen aan je uitleggen.


Het is tijd om je klaar te maken voor de zomer. Wil je oneffenheden en spanningsopbouw uit je rug verwijderen? Onmiddellijk striae en elasticiteit van de huid rond de benen behandelen? De maagstreek verstevigen? Het hele lichaam verfraaien & hydrateren? Wat je doel ook is om zomerklaar te worden, je hebt een bondgenoot: CASMARA Salon-lichaamsbehandelingen, die je ook onderdompelen in een sublieme welzijnservaring.


Zorg voor jezelf, zowel van binnen als van buiten, is belangrijk voor het behoud van de gezondheid van jouw lichaam en huid. Professionele lichaamsbehandelingen zijn perfect voor het bieden van voordelen voor lichaam en geest. Over het algemeen worden ze gekozen om het figuur te verbeteren, cellulite te behandelen en het lichaam te versterken, maar ook om stress te verminderen en onszelf te trakteren op ontspanning en welzijn, wat niet alleen helpt om de batterijen op te laden, maar ook om er perfect uit te zien.


CASMARA lichaamsbehandelingen


Als je denkt dat jouw lichaam elasticiteit en stevigheid heeft verloren, vetophopingen of onvolkomenheden heeft, raden wij je aan om jezelf in handen van een expert te plaatsen om te genieten van onze specifieke lichaamsbehandelingen.


Deze behandelingen zijn perfect, omdat ze je helpen te ontspannen terwijl ze extra effectief werken om de huid te verstevigen, hydrateren en te herstellen en vetophopingen te verminderen.


Kiezen voor CASMARA is kiezen voor de geavanceerde combinatie van lichaamsbehandelingen die zijn ontworpen om jouw lichaam er dag na dag mooi uit te laten zien. Elke behandeling heeft ultra-effectieve actieve ingrediënten die handelen volgens de behoeften van de huid en helpen bij het verkrijgen van een gehydrateerde, verjongde, stevige huid en een buitengewoon strakker figuur.


Bodyprotocollen: het 10 Puntsplan van CASMARA

CASMARA's Dermo-cosmetische laboratorium heeft lichaamsprotocollen voor exclusief professioneel gebruik, zoals het vetreducerende en verstevigende protocol, speciaal geformuleerd voor schoonheidsklinieken en schoonheidssalons.

Het stelt ons in staat om het lichaam op een alomvattende manier te behandelen, afhankelijk van het gekozen schoonheidsprotocol anti-cellulite, vermindering, drainage en verstevigende zorg te bieden, of door beide protocollen tijdens dezelfde behandeling af te wisselen om een ​​buitengewoon vetverlagend en verstevigend resultaat te bereiken.

Een cosmetische behandeling van de volgende generatie die een stap verder gaat met het Triple Action Beauty-programma.

Anti-cellulite Reducing Protocol: een lichaamsprotocol dat cellulite en vetophoping behandelt, rechtstreeks op adipocyten (vetcellen). Bovendien stimuleert het de verwijdering van vet uit de adipocyten, voorkomt het opnieuw verschijnen en dankzij de drainerende werking verwijdert het het vet, samen met de opgehoopte vloeistoffen.

Samen met zijn anti-cellulite en reducerende werking, geeft dit protocol de huid een nieuwe uitstraling en verstevigt de huid, waardoor het figuur opnieuw gedefinieerd wordt, een essentiële actie in elke afslankingslichaambehandeling. Wat dit product uniek maakt, is de gelijktijdige VET-BRANDENDE en VERSTEVIGENDE ACTIE; op deze manier voorkomen we dat het behandelde gebied opzwelt na de vermindering van vetweefsel. Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

Preventative Firming Protocol: een ultra-verstevigend lichaamsprotocol dat de huid intensief verstevigt en versterkt. Het werkt op elastine en collageen, waardoor het weefsel opnieuw wordt verrijkt, terwijl het ook voorkomt dat vet en cellulite verschijnen.

Wat dit product uniek maakt, is de simultane VERSTEVIGENDE en PREVENTATIEVE ACTIE. Ideaal als onderhoudsbehandeling voor een stevig, gespierd en vetvrij figuur. Geschikt voor alle huidtypen.

Professional Body System = 10/10 lichaam!


Lichaamsrituelen


CASMARA heeft een verzameling van 8 lichaamsrituelen samengesteld om de huid van het lichaam in hoge mate te verwennen, ontworpen om elk gebied van het lichaam op een specifieke manier te bewerken en te behandelen en een intens moment van ontspanning te bieden.

8 schoonheidsrituelen die een exclusieve combinatie van CASMARA-producten gebruiken.

Dit nieuwe body-assortiment, met een geavanceerde combinatie van trendy lichaamsrituelen, garandeert zowel een sublieme ervaring als uitzonderlijke resultaten. Massages, lichaamsbehandelingen en nog veel meer.


Je kunt kiezen uit:

Lichtere Benenritueel: verlicht dat "vermoeide benen" -gevoel en verlicht zwaarte, pijn, etc. Het vermindert de veranderingen in de bloedsomloop, stimuleert de bloedsomloop en verhindert de verschijning van al die symptomen die verband houden met een slechte houding.

Special Events Ritueel: verzorgt de huid op een globale en unieke manier en behandelt elk deel van het lichaam op een specifieke manier, zodat je er stralend uitziet. En vergeet niet tijd te hebben om te ontspannen en een gevoel van welzijn te krijgen. Het werkt op een globale manier om het lichaam (nek, borst, buik, benen, rug, billen en voeten) te verfraaien, zodat je klaar bent voor die belangrijke viering!

Neck and Decolleté Ritueel: het decolleté en de nek zijn twee gebieden met een zeer delicate en fragiele huid, daarom is er specifieke zorg voor nodig. Dit lichaamsritueel voorkomt verslapping, het verschijnen van rimpels en donkere (pigment) vlekken en houdt de huid stevig. Een zeer specifieke behandeling die het gebied intensief herstelt en voedt.

Push up! Borstritueel: het behandelt met name de borst(en), met een verstevigende en liftende zorg die zorgt voor een liftende- en verstevigdeffect. Bovendien voorkomt dit ritueel slapte en verbetert het uiterlijk.

Sublieme Rug Ritueel: de rug verzamelt spanning veroorzaakt door dagelijkse stress. Dit ritueel biedt het welzijn van het lichaam, en het verwijdert ook onvolkomenheden, zorgt voor intense hydratatie en verfraait het gebied.

Complete Hydratatie Ritueel: een complete verzorging voor het hele lichaam die dode cellen en toxine-opbouw in de huid verwijdert, intense hydratatie en aanscherping van de huid levert, het voorkomt tekenen van veroudering en de werking van cosmetica voor dagelijks gebruik stimuleert.

Vaarwel Striae Ritueel: de sleutel tot het bereiken van een huid zonder striemen zonder strepen is om het te behandelen voordat ze verschijnen. Dit ritueel verzacht en / of voorkomt het verschijnen van striae, regenereert en vernieuwt beschadigd weefsel, zorgt voor elasticiteit, hydrateert en voedt diep de huid van het lichaam.

Mooie Handen Ritueel: een specifieke behandeling voor de handen, een van de gebieden waar veroudering het meest zichtbaar is, die onzuiverheden verwijdert, voedt en hydrateert, en verzacht / voorkomt rimpels, doffe tonen, donkere vlekken, prominente aderen, etc.


Aarzel niet om jezelf in de handen te stellen bij een van de meest professionele schoonheidsspecialisten, opgeleid door CASMARA. Altijd denkend aan het beste voor jou en jouw huid!

Schakel uit, ontspan en dompel jezelf onder in een sublieme wellnesservaring!

Nu dat je weet van al de lichaamsbehandelingen, welke kies je dan om je voor te bereiden op de komst van de zomer? Vertel het!


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page